24/7 bereikbaar

+31 70 414 1000
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws

Nieuws

Bekijk hier onze laatste informatie over Interhome: nieuwtjes en aanbiedingen.

Interhome onthult haar nieuwste trendrapport vakantiehuizen

Ook dit voorjaar brengt Interhome, een van Europa’s grootste aanbieders van vakantiehuizen, weer het Trendrapport Vakantiehuizen uit. Er wordt terug gekeken op de afgelopen winter (Nederlanders gaan ook in de winter vaker in eigen land op vakantie) en het rapport kijkt alvast vooruit naar aankomende zomer.

Klik hier om verder te lezen.

Norbert Good nieuwe CEO Interhome & Directeur Vakantiewoningen Divisie bij Hotelplan Groep

Glattbrugg, 25 oktober 2016 | Koni Iten, CEO van Interhome en directeur van de Hotelplan Vakantiewoningen Divisie zal, zoals reeds gepland, per eind april 2017 met vervroegd pensioen gaan. Hij wordt per 1 maart 2017 opgevolgd door Norbert Good.

Klik hier om verder te lezen.

Interhome onthult trendrapport vakantiehuizen 2016

Traditiegetrouw brengt Interhome, een van Europa’s grootste aanbieders van vakantiehuizen, twee keer per jaar het populaire Trendrapport Vakantiehuizen uit. Waar boekt de Nederlander het liefst een vakantiehuis? In welke groepsgrootte gaat men op reis? En wat geeft de Nederlander eigenlijk gemiddeld uit aan een verblijf in een vakantiehuis. Dit trendrapport geeft antwoord. Na een terugblik op afgelopen winter wordt er ook vooruit gekeken naar de aankomende zomer. Waaruit blijkt dat 20% van de Nederlanders de zomervakantie in eigen land doorbrengen. Dit en nog meer interessant nieuws is te vinden in het Trendrapport Vakantiehuizen 2016.

Klik hier om verder te lezen.

Interhome verlaagt haar prijzen voor alle vakantiewoningen in Zwitserland

Interhome, Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen, heeft door haar Zwitserse herkomst van origine een groot aanbod in Zwitserland. De prijzen voor het complete aanbod in Zwitserland zijn met ingang van heden fors naar beneden bijgesteld. Deze prijsverlaging volgt op het recente besluit van de Zwitserse Nationale Bank om de koppeling van de waarde tussen de Zwitserse Frank en de Euro los te laten.

Klik hier om verder te lezen.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met bijna 50.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 31 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.