Nieuws

Bekijk hier onze laatste informatie over Interhome: nieuwtjes en aanbiedingen.

Nieuw full service kantoor geopend in Zeeland

Na twee lokale kantoren in België (in Bredene en in De Haan) breidt vakantiewoningverhuurder Interhome haar aanwezigheid in de Benelux verder uit een kantoor aan de Nederlandse kust. Veel buitenlandse gasten vallen voor de charmes van Zeeland. Duitsers en Belgen staan bovenaan wat betreft de grootste groep buitenlandse bezoekers aan de Nederlandse kustprovincie. Na een kantoor in Bredene en in De Haan, was Zeeland dus een logische keuze als locatie voor de opening van een nieuw Interhome kantoor.

Klik hier om verder te lezen

Kleurplaat Actie!

Kom jij gezellig met de kinderen naar de Vakantiebeurs van 2020 op 16, 17, 18 of 19 januari? Dan kunnen jouw kinderen zich er alvast op voorbereiden! Wij hebben namelijk een leuke kleurplatenactie bedacht. Kleur het vakantiehuis op de kleurplaat zo mooi mogelijk in en WIN een week weg naar een prachtige villa met privé zwembad aan de Côte d'Azur van 25 april t/m 2 mei!

Klik hier om verder te lezen

ANVR Lidmaatschap Interhome

Per 1 december 2019 komt het ANVR lidmaatschap van HHD B.V. (Interhome) te vervallen en zal HHD AG (de Zwitserse moederfirma van HHD B.V.) toetreden als nieuw lid van de ANVR. Als onderdeel van deze wijziging verleent SGR een volledige vrijstelling aan HHD AG, omdat het risico afdoende in Zwitserland is verzekerd.

Klik hier om verder te lezen

Wintersportboeken? Dit is de beste timing! 

De bladeren vallen van de bomen en het kwik duikt naar beneden. Naast wind en regen zijn er gelukkig ook mooie herfstdagen waarop de zon volop schijnt tegen een felblauwe hemel, terwijl het toch flink koud is. Liefhebbers van wintersport krijgen op zulke dagen meteen die ene associatie: het is wintersportweer! Kijk jij ook al uit naar die ene week waarin je je kantoortenue verruilt voor een skipak? Juist, het wordt dus hoog tijd om die wintersport te boeken. Of had je dat allang gedaan? Wij van Interhome onderzochten wanneer Nederlanders hun wintersport boeken en op wintersport vertrekken. Deze kennis delen we graag met je, zodat je er je voordeel mee kunt doen.

Klik hier om verder te lezen

Interhome onthult haar nieuwste trendrapport vakantiehuizen

Ook dit voorjaar brengt Interhome, een van Europa’s grootste aanbieders van vakantiehuizen, weer het Trendrapport Vakantiehuizen uit. Er wordt terug gekeken op de afgelopen winter (Nederlanders gaan ook in de winter vaker in eigen land op vakantie) en het rapport kijkt alvast vooruit naar aankomende zomer.

Klik hier om verder te lezen.

Norbert Good nieuwe CEO Interhome & Directeur Vakantiewoningen Divisie bij Hotelplan Groep

Glattbrugg, 25 oktober 2016 | Koni Iten, CEO van Interhome en directeur van de Hotelplan Vakantiewoningen Divisie zal, zoals reeds gepland, per eind april 2017 met vervroegd pensioen gaan. Hij wordt per 1 maart 2017 opgevolgd door Norbert Good.

Klik hier om verder te lezen.

Interhome onthult trendrapport vakantiehuizen 2016

Traditiegetrouw brengt Interhome, een van Europa’s grootste aanbieders van vakantiehuizen, twee keer per jaar het populaire Trendrapport Vakantiehuizen uit. Waar boekt de Nederlander het liefst een vakantiehuis? In welke groepsgrootte gaat men op reis? En wat geeft de Nederlander eigenlijk gemiddeld uit aan een verblijf in een vakantiehuis. Dit trendrapport geeft antwoord. Na een terugblik op afgelopen winter wordt er ook vooruit gekeken naar de aankomende zomer. Waaruit blijkt dat 20% van de Nederlanders de zomervakantie in eigen land doorbrengen. Dit en nog meer interessant nieuws is te vinden in het Trendrapport Vakantiehuizen 2016.

Klik hier om verder te lezen.

Voordelen van een vakantiehuis!

Grootste aanbod gecontroleerde woningen

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn

Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965

Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Algarve | Calpe |ComomeerCosta BlancaCosta BravaCosta del Sol | DolomietenGardameer Italië | Jávea | Kroatië | Lago MaggioreMallorca | Oostenrijk | Sardinië Spanje | TirolZwarte WoudZwitserland

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Ontvang regelmatig nieuwsupdates en informatie over speciale aanbiedingen in uw mailbox