Verzekeringen

Wij zijn ervan overtuigd dat u altijd goede herinneringen moet overhouden aan uw vakantie. Daarom bieden wij bij iedere boeking u een gratis ERV annuleringsverzekering aan. Wij adviseren u tevens om een optionele reisverzekering van ERV reisverzekering af te sluiten.

Uw dekking voor uw reis: ERV annuleringsverzekering

Bij iedere boeking van Interhome is een gratis ERV annuleringsverzekering inbegrepen. Het eigen risico per schadegeval bedraagt 20% van de vergoedbare schade. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV annuleringsverzekering

Uw dekking tijdens uw reis: ERV reisverzekering

Haal het beste uit uw reisverzekering

  • Vergoeding van niet gebruikte reisdiensten en extra kosten terugreis indien geannuleerd
  • Vergoeding voor medische zorg wereldwijd
  • Vergoeding voor opsporings-, reddings- en revalidatiekosten
  • Organisatie en vergoeding van ambulance en transport van bagage
  • Bagage verzekering 

Wij raden aan dat u de ERV reisverzekering af te sluiten, zodat u profiteert van de 2e extra dekking en diensten. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV reisverzekering.

Boeking

De ERV annuleringsverzekering zit al verwerkt in de boekingsprijs. De ERV reisverzekering kan worden toegevoegd aan uw boeking tijdens het boekingsproces. Als u uw vakantiehuis of appartement al heeft geboekt, dan kunt u vervolgens uw ERV reisverzekering boeken tot de dag van aankomst door te bellen naar ons callcenter op 070 4141 000.

Claim documenten

Bij verlies kan er een claim worden gemaakt door het invullen van een van de volgende relevante formulieren:

  

     

Voordelen van een vakantiehuis!

Grootste aanbod gecontroleerde woningen

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn

Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965

Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Ontvang regelmatig nieuwsupdates en informatie over speciale aanbiedingen in uw mailbox