Norbert Good nieuwe CEO Interhome & Directeur Vakantiewoningen Divisie bij Hotelplan Groep

Glattbrugg, 25 oktober 2016 | Koni Iten, CEO van Interhome en directeur van de Hotelplan Vakantiewoningen Divisie zal, zoals reeds gepland, per eind april 2017 met vervroegd pensioen gaan. Hij wordt per 1 maart 2017 opgevolgd door Norbert Good.

Plannen voor zijn vervroegde pensioen, teneinde meer tijd aan zijn hobbies te kunnen besteden, werden reeds gemaakt bij het aantreden van Koni Iten (59) als CEO van Interhome in 2014. Koni Iten zal zodoende zijn opvolger Norbert Good per 1 maart 2017 introduceren in alle aangelegenheden van de Hotelplan Vakantiewoningen Divisie en Interhome, waarin hij hem in een adviserende rol zal bijstaan tot eind april 2017. Norbert Good zal ook toetreden tot de Hotelplan Executive Board.

Norbert Good (54) heeft meerdere posities vervuld in de reissector in Zwitserland en daarbuiten, meest recent als managing director van het Nederlands MT ANWB Travel. De geboren Zwitser en reisindustrie veteraan begon zijn loopbaan met een stage bij een toeristisch kantoor, en heeft sindsdien ruim 30 jaar werkervaring opgebouwd, voornamelijk buiten Zwitserland.

Thomas Stirnimann, CEO van Hotelplan Group: "Wij betreuren het toch vroegtijdige vertrek van Koni Iten en wensen hem het allerbeste met zijn welverdiende pensioen. Boven alles zijn we dankbaar voor zijn jarenlange inzet als de CIO van Hotelplan Group, waar hij een belangrijke bijdrage aan de efficiente digitalisering heeft geleverd. Tot slot spreken we onze dank uit voor het succes, waarmee hij de afgelopen drie jaar Interhome heeft geleid. Tegelijkertijd zijn we verheugd dat we, samen met Koni Iten, in Norbert Good een uitstekende opvolger hebben gevonden. We hebben er alle vertrouwen in dat de ervaring die heeft opgedaan in incoming activiteiten, en zijn internationale ervaring, hem in staat zullen stellen om een uitstekende bijdrage aan onze Vakantiewoningen Divisie te leveren."