Onze kwaliteit

Interhome Quality checkBij Interhome werken we met een duidelijk sterrenclassificatiesysteem, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de accommodatie die u boekt aan de verwachte standaard voldoet. Onze service teams controleren iedere accommodatie en eventuele wijzigingen worden bijgewerkt. Door onze eenduidige sterrenclassificatiesysteem kunt u onze accommodaties boeken met vertrouwen, ongeacht wat voor soort vakantie accommodatie of welke vakantiebestemming u ook kiest.


★★★★★
Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken. Geschikt voor de meest veeleisende gasten voor wie kwaliteit en luxe zeer belangrijk zijn.
Alle tonen

★★★★
Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting. Geschikt voor veeleisende gasten die waarde hechten aan ruimte en goede kwaliteit.
Alle tonen

★★★
Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort. Geschikt voor gasten die een goede kwaliteit woning zoeken.
Alle tonen

★★
Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed. Geschikt voor gasten die zich met minder comfort tevreden stellen.
Alle tonen


Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht. Woningen voor een klein budget en geschikt voor gasten die weinig eisen stellen aan comfort.
Alle tonen

Wilt u graag weten hoe Interhome wordt beoordeeld door klanten? Bekijk dan onze score op Trustpilot.nl, een onafhankelijke website waarop consumenten hun mening kunnen geven over hun ervaring bij webwinkels.