Nieuwe website: vind snel uw ideale vakantiehuis!

Zoek en  boek uw vakantiehuis sneller en eenvoudiger dan ooit! Onze nieuwe website biedt u een gebruiksvriendelijke zoekfunctie, een vernieuwend ontwerp met prachtige foto’s van onze vakantiehuizen en appartementen. Bovendien bieden we een tiental nieuwe zoekfilters aan. Op de home pagina vindt u niet enkel ideeën voor uw volgende vakantie, bijv. een selectie van vakantiehuizen met zwembad of chalets aan de skipistes, maar ook onze beste aanbiedingen.

 

Ontdek nu onze nieuwe site!  De belangrijkste nieuwe mogelijkheden:

 

Zoeken – de zoekfunctie is vereenvoudigd. Wanneer u een zoekwoord invoert, wordt deze automatisch ingevuld of krijgt u alternatieven aangeboden. Bekijk de volgende video:

Kaart – dankzij de zoekfunctie van Google Maps, kunt u slechts in enkele klikken de Interhome vakantiehuizen en appartementen weergeven in uw favoriete bestemmingen (land, regio, plaats,…). U kunt bijvoorbeeld alle appartementen zoeken in de buurt van het Garda Meer of dichtbij een toeristisch hoogtepunt, zoals de Eiffeltoren of de Sagrada Familia in Barcelona.

Mijn bewaarlijst – gebruik de functie “Aan bewaarlijst” om makkelijk de appartementen te vergelijken, een gepersonaliseerde brochure of deze selectie door te sturen aan uw vrienden. Voor meer informatie, bekijk de volgende video:

Route planner   – dankzij de Google Maps routeplanner, kunt u de meest geschikte route en reistijd berekenen tussen uw vertrekpunt en uw vakantiebestemming. In de volgende video leggen we uit hoe het werkt.

 

Persbericht
Interhome lanceert geheel vernieuwde website!