Interhome aanbod nu in Finland, Rusland en Azoren

Interhome Vakantie breidt haar aanbod uit in Finland, Rusland en op de Azoren Interhome Vakantie, Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen en appartementen, zet haar internationale expansie voort en voegt vakantiewoningen in Finland, Rusland en op de Azoren toe aan het aanbod. 

De uitbreiding volgt op toegenomen interesse vanuit Nederland en andere landen waar Interhome actief is. Interhome heeft in recente jaren haar aanbod aanzienlijk uitgebreid op, voor vakantiewoningen, relatief nieuwe bestemmingen. Zo profiteren klanten vandaag de dag ook in Egypte, Zuid-Afrika en in de VS van de vertrouwde Interhome kwaliteit en service. Het succes van deze bestemmingen bewijst dat de vakantieganger steeds avontuurlijker wordt, maar wel prijs blijft stellen op het comfort van een vakantiewoning. Het is in lijn met deze trend dat Interhome de uitbreiding van haar aanbod heeft voortgezet en nu nieuwe vakantiewoningen in Finland, Rusland en op de Azoren aankondigt. 

Finland

In verschillende delen van Finland biedt Interhome vanaf nu ruim 800 zeer gevarieerde vakantiewoningen aan. De objecten vormen een perfecte uitvalsbasis om de weelderige bossen en prachtige meren te ontdekken. De voor Scandinavië zo typerende bouwstijl geeft de veelal houten vakantiewoningen een zeer authentieke en sfeervolle uitstraling. Rusland De lancering van het aanbod in 

Rusland 

volgt op de sterk stijgende binnenlandse vraag naar Interhome vakantiewoningen. De 19 nieuwe objecten bevinden zich bijvoorbeeld aan de Oostzee, en appartementen in Sint-Petersburg en Moskou lenen zich uitstekend voor een unieke citytrip. 

De Azoren 

Op de Azoren heeft de inkooporganisatie van Interhome Portugal unieke vakantiewoningen gecontracteerd die zich onderscheiden door de lokale stijl en de uitstekende ligging. De woningen, verspreid over de eilanden São Miguel, Terceira en Pico, bieden plaats aan reisgezelschappen van 2 tot 6 personen. De eilanden zijn goed bereikbaar, dankzij een rechtstreekse verbinding met ArkeFly van Amsterdam naar Ponta Delgada.