Voordelen van een vakantiehuis!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke service ter plaatse

24/7 bereikbaar

+31 70 414 1000
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Interhome aanbod nu in Finland, Rusland en Azoren

Interhome aanbod nu in Finland, Rusland en Azoren

Interhome aanbod nu in Finland, Rusland en Azoren

Interhome Vakantie breidt haar aanbod uit in Finland, Rusland en op de Azoren Interhome Vakantie, Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen en appartementen, zet haar internationale expansie voort en voegt vakantiewoningen in Finland, Rusland en op de Azoren toe aan het aanbod. 

De uitbreiding volgt op toegenomen interesse vanuit Nederland en andere landen waar Interhome actief is. Interhome heeft in recente jaren haar aanbod aanzienlijk uitgebreid op, voor vakantiewoningen, relatief nieuwe bestemmingen. Zo profiteren klanten vandaag de dag ook in Egypte, Zuid-Afrika en in de VS van de vertrouwde Interhome kwaliteit en service. Het succes van deze bestemmingen bewijst dat de vakantieganger steeds avontuurlijker wordt, maar wel prijs blijft stellen op het comfort van een vakantiewoning. Het is in lijn met deze trend dat Interhome de uitbreiding van haar aanbod heeft voortgezet en nu nieuwe vakantiewoningen in Finland, Rusland en op de Azoren aankondigt. 

Finland

In verschillende delen van Finland biedt Interhome vanaf nu ruim 800 zeer gevarieerde vakantiewoningen aan. De objecten vormen een perfecte uitvalsbasis om de weelderige bossen en prachtige meren te ontdekken. De voor Scandinavië zo typerende bouwstijl geeft de veelal houten vakantiewoningen een zeer authentieke en sfeervolle uitstraling. Rusland De lancering van het aanbod in 

Rusland 

volgt op de sterk stijgende binnenlandse vraag naar Interhome vakantiewoningen. De 19 nieuwe objecten bevinden zich bijvoorbeeld aan de Oostzee, en appartementen in Sint-Petersburg en Moskou lenen zich uitstekend voor een unieke citytrip. 

De Azoren 

Op de Azoren heeft de inkooporganisatie van Interhome Portugal unieke vakantiewoningen gecontracteerd die zich onderscheiden door de lokale stijl en de uitstekende ligging. De woningen, verspreid over de eilanden São Miguel, Terceira en Pico, bieden plaats aan reisgezelschappen van 2 tot 6 personen. De eilanden zijn goed bereikbaar, dankzij een rechtstreekse verbinding met ArkeFly van Amsterdam naar Ponta Delgada

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 45.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 30 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.