Voordelen van een vakantiehuis!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke service ter plaatse

24/7 bereikbaar

+31 70 414 1000
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Interhome Blog

Interhome Blog

Interhome lanceert haar eigen blog

Interhome, Europa’s grootste verhuurder van vakantiewoningen met meer dan 40.000 woningen in 32 landen, heeft onlangs haar nieuwe blog gelanceerd. In dit blog delen de medewerkers van Interhome hun passie en ervaringen voor de reisbranche en de vakantiehuizensector in het algemeen.

Al jaren is Interhome actief op diverse sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google+ en Instagram. Begin dit jaar is het Interhome blog daar bij gekomen. Diverse medewerkers delen op dit blog hun persoonlijke aanbevelingen, tips voor evenementen en speciale aanbiedingen. Lezers van het blog krijgen zo een uniek kijkje achter de schermen bij Interhome.
 ‘’Dit blog is bedoeld voor onze klanten, maar ook voor
iedereen die geïnteresseerd is in het reilen en zeilen van een grote Europese organisatie in de reisbranche als Interhome’’, aldus Marc Isler, manager Marketing & Direct Sales. Naast het Nederlands is er ook een blog dat is gericht op de markten in Frankrijk, Zwitserland en Polen. Duitsland en België staan op de planning.

Marc Isler: ‘’Interhome wordt in heel Europa gezien als een van de belangrijkste en grootste specialisten op het gebied van verhuur van vakantiehuizen. Net als op de andere sociale netwerken willen we met dit blog 1-op-1 in contact komen met onze klanten en met iedereen die geïnteresseerd is in de reisbranche. Wij willen hen een toegevoegde waarde bieden met onze kennis en expertise. Als voorbeeld: Interhome heeft bijna 200 service kantoren op de bestemmingen die worden aangeboden. Op deze kantoren is een enorme hoeveelheid aan lokale kennis over de bestemming aanwezig.’’

Klik hier voor meer informatie: http://blog.interhome.nl/

>> Persbericht Interhome Blog

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 45.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 30 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.