Meer informatie over last minute vakantiehuizen Sorteren naar wens
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Nederland zijn door 805 klanten beoordeeld met een 4.2 uit 5.
Terug naar boven

Last minute vakantiehuis in Nederland

Juist als u in eigen land op vakantie gaat, wilt u niet maanden van tevoren gaan plannen en boeken. U wilt bij wijze van spreken vandaag besluiten dat u morgen op vakantie gaat. En dat kan ook prima in ons land, want we hebben hier veel prima vakantie accommodaties. Het is meestal geen probleem om een last minute vakantiehuis in Nederland te vinden. Of u nu met z’n tweeën naar Drenthe wilt of met een groot gezin naar Zeeland, er is altijd op korte termijn wel iets te vinden. Dus kijk eerst maar rustig naar welk deel van ons mooie land u wilt, en kies dan uw last minute vakantiewoning uit.

Lekker de natuur in binnen Nederland

Sommige mensen denken dat ons landje volgebouwd is, maar dat valt op veel plaatsen best mee. We woekeren met ruimte maar hebben wel degelijk fantastische natuurgebieden. Dat begint in het Noorden met de Waddenzee en het omliggende gebied. Het gebied staat niet voor niets op de Unesco werelderfgoedlijst. En uiteraard is ook de Veluwe een prachtige vakantiebestemming. Dat gebied is ontstaan op de enorme stuwwallen uit de Saale-ijstijd, zo’n 150.000 jaar geleden. Het gebied is zelfs het grootste aaneengesloten natuurgebied en stuwwalgebied van West-Europa. En zo heeft u de mooie natuurbestemmingen voor het uitkiezen als u op het laatste moment op vakantie besluit te gaan. En gelukkig zijn er altijd voldoende opties om een last minute vakantiewoning te vinden.

Heerlijk genieten van het water en de zee

Natuurlijk gaat u genieten van ons mooie waterland. Bent u bijvoorbeeld al eens op vakantie in Zeeland geweest? Na de watersnoodramp van 1953 zijn daar magnifieke waterwerken gerealiseerd om het land te beschermen. Die zijn op zich al een excursie waard maar de stranden zijn natuurlijk helemaal geweldig voor uw vakantie. Nergens zijn ze breder dan hier. En de afgesloten zeegaten zijn ultieme watersportbestemmingen geworden. Als zeil- of surfliefhebber zult u bijvoorbeeld zeker naar het geweldige Grevelingenmeer willen. Het is voor veel mensen de ideale vakantiebestemming. En ook in Zeeland zijn er natuurlijk uitstekende lastminute vakantiehuizen aanwezig.

Leuke stedentripjes vanuit uw lastminute vakantiehuis in Nederland

Een leuk uitstapje is natuurlijk het Openluchtmuseum in Arnhem, maar eigenlijk is ons land in z’n geheel één groot openluchtmuseum. Grote steden als Utrecht en Amsterdam hebben natuurlijk een schat aan bezienswaardigheden. Met name uit de periode van de Tachtigjarige Oorlog en de Gouden Eeuw is veel bewaard gebleven. Maar steden als Maastricht en Nijmegen tonen ook nog restanten uit de Romeinse tijd. En dan zijn er nog allerlei kleinere steden met vaak een hele bijzondere geschiedenis. Van Hoorn en Alkmaar in Noord-Holland tot de Hanzesteden in het mooie Overijssel. Vanuit uw lastminute vakantiehuis in Nederland kunt een aantal leuke stedentrips prima combineren.

Boeken dus, dat last minute vakantiehuis in Nederland

Wilt u morgen op stap? Of volgende week? Zoek dan snel in ons uitgebreide aanbod van vakantiehuizen. Van heerlijk comfortabel en luxe tot lekker eenvoudig en knus, uw smaak is er zeker bij. En waar u ook op stap wilt, er is altijd wel een mooi last minute vakantiehuis in Nederland te vinden. U zult heerlijk genieten van ons eigen land en misschien besluit u vanaf nu nog vaker er even tussenuit te gaan in eigen land. Met zoveel mooie vakantiehuizen is dat nooit een probleem. Geniet ervan.