Meer informatie over carcassonne Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: FR6735.110.1

Vakantiehuis Moulin de Bissat ★★★

Frankrijk » Hérault-Aude » Lagrasse

4 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

Excellent 11 beoordelingen
Alles war genau so, wie beschrieben. Wir konnten die Abende und die Sonnenuntergänge vernab jeden Trubels auf der Terrasse genießen. Die Ruhe hat natürlich als Gegensatz , dass es etwas abgelegen ist. Aber Unterkunft und Gastfreundschaft der Vermieter machen das alles wett, und , es war ja auch so angegeben. We had a great holiday in this idyllic moulin. It has great views of Montlaur and the surrounding hills. There is a great pool and very hospitable owners. We will definitely visit again.
vanaf EUR 438,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: FR6731.100.1
31%

Vakantiehuis Les Ecuries ★★★

Frankrijk » Hérault-Aude » Limoux

8 Personen / 6 Kamers / 4 Slaapkamer(s)

Zeer goed 4 beoordelingen
Maison spacieuse calme idéal pour se retrouver entre amis ou en famille die Lage des Hauses mit Garten war sehr schön. Die Aufteilung der Zimmer und dem Wohnungsbereich war in Ordnung. Was meines Erachtens unbedingt in der Beschreibung erwähnt werden muss, ist die Tatsache das ein 2-Bett Zimmer ein Durchgangszimmer ist. Speziell für Gruppen wenn keine Kinder dabei sind. Die Sauberkeit hat uns nicht zufrieden gestellt. Spinnweben, Teppiche waren seit Längerem nicht sauber gemacht worden. Im Bad Haare auf dem Boden und in der Dusche, wie auch der Abfluss in der Dusche kaum abfloss. Die Matratze in dem Schlafzimmer mit vorgelagertem Durchgangszimmer war leider durchgelegen deshalb konnte man zu Zweit nicht wirklich darauf schlafen. (In der Mitte durchgelegen). Das Haus machte den Eindruck, das schon lange niemand mehr darin gewohnt hat. Der Aussenbereich sprich Terrasse war sehr angenehm und bei schlechtem Wetter geschützt. Der Pool-Bereich war schön angelegt und ansprechend.
vanaf vanaf EUR 1.189,00 bespaar 31% EUR 822,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: FR6737.101.1

Vakantiehuis La Forge ★★★

Frankrijk » Hérault-Aude » Alzonne

8 Personen / 5 Kamers / 4 Slaapkamer(s)

vanaf EUR 945,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: FR6748.2.1

Vakantiehuis Estrade ★★

Frankrijk » Hérault-Aude » Montréal

6 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

Zeer goed 2 beoordelingen
Oké, jammer geen beddengoed & bv peper en zout, enz. Dom był zgodny z opisem zamieszczonym przez Interhome.
vanaf EUR 1.265,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Carcassonne zijn door 17 klanten beoordeeld met een 4.2 uit 5.
Terug naar boven

Vakantiehuis Carcassonne

Hoeveel steden hebben een spel naar zich vernoemd gekregen? In het bekende gezelschapspel Carcassonne bouw je aan een middeleeuws landschap van ommuurde steden, kloosters en boerenlanderijen. En ook in het echte Carcassonne reis je terug in de tijd. De stad ligt aan beide oevers van de rivier de Aude en is na – uiteraard – Parijs en Mont-Saint-Michel de grootste toeristenmagneet van Frankrijk. Het draait daarbij om de volledig gerestaureerde oude binnenstad. Een vakantiehuis in Carcassonne, gelegen aan de route tussen Narbonne en Toulouse, is een fantastische plek voor uw volgende vakantie. U vindt er cultuur en historie, gelegen in een prachtige regio.

La Cité de Carcassonne

Het is natuurlijk onmogelijk een appartement in Carcassonne te huren zonder de oude stad te bezoeken. La Cité de Carcassonne is volledig gerestaureerd en is daarmee de mooiste en grootste bewaard gebleven middeleeuwse stad in Europa. Sinds 1997 staat de oude binnenstad op de werelderfgoed lijst. De stad is gebouwd op de plek waar eerder al een Romeinse vesting stond en heeft 3 kilometer stadsmuur met 52 torens. Er is een groot aantal bezienswaardigheden, waaronder de oude brug die de boven- en benedenstad verbond. Maar ook de Basiliek Saint Nazaire, de Bastide Saint Louis, de kathedraal en de overdekte markthal zijn een bezoekje waard. Carcassonne ligt overigens aan het beroemde Canal du Midi, dat al in de 17e eeuw zorgde voor een rechtstreekse vaarverbinding tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan.

Meer activiteiten bij uw vakantiehuis in Carcassonne

Maar er is meer te doen hier. In de regio om Carcassonne vindt u voldoende andere leuke activiteiten. Dat begint al met de uitgestrekte wijngaarden die te voet bereikbaar zijn vanuit de stad en waar u vrij toegang heeft. Het hele gebied rondom Carcassonne is trouwens een excursie waard met de vele kastelen en abdijen. En heeft u een appartement in Carcassonne tijdens het Festival van Carcassonne in de periode van juni tot augustus dan kunt u volop meegenieten van meer dan honderd voorstellingen en concerten.