Vertel het door

Een selectie wintersport chalets in Andermatt:

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: CH6490.2.1

Appartement Feriendorf Andermatt Reuss ★★★★★

Zwitserland » Centraal Zwitserland » Andermatt

6 Personen / 4 Kamers / 3 Slaapkamer(s)

Zeer goed 1 beoordeling
It will be an excellent chance of apartment if there is regular (hourly)/scheduled shuttle service between train station and the apattment.
Official classification of the Swiss Tourism Federation
Geen beschikbaarheid voor 7 nachten
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: CH6490.5.1

Appartement Feriendorf Andermatt Reuss ★★★★★

Zwitserland » Centraal Zwitserland » Andermatt

4 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

Official classification of the Swiss Tourism Federation
Geen beschikbaarheid voor 7 nachten
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: CH6490.4.1

Appartement Feriendorf Andermatt Reuss ★★★★★

Zwitserland » Centraal Zwitserland » Andermatt

2 Personen / 2 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

Official classification of the Swiss Tourism Federation
Geen beschikbaarheid voor 7 nachten
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie

Skivakantie Andermatt

Andermatt ligt op een hoogvlakte in de Alpen in de buurt van het Gotthardmassief. Andermatt vormt het knooppunt van de wegen naar drie bekende bergpassen: de westelijke Furkapas, de zuidelijke Gotthardpas en de oostelijke Oberalppas. Daarnaast heeft het plaatsje een treinstation waar de treinen van de Matterhorn Gotthard Bahn stoppen. Andermatt ligt aan de hellingen van de 2961 meter hoge Gamsstock en dat maakt het in de winter een prachtig skigebied op een hoogte die varieert van 1444 meter tot bovenop de Gamsstock. Het is er rustig en gemoedelijk. Uw wintersportchalet bij Andermatt ligt in een typisch Zwitsers dorpje middenin een gebied met prachtige natuur.

Off-piste en andere uitdagingen in Andermatt

De al genoemde Gamsstock is uitermate bekend bij de off-piste freeride gemeenschap. Als u een freeride film bekijkt is de kans groot dat u naar een afdaling op de Gamsstock nabij Andermatt zit te kijken, want het is een fascinerend freeride gebied met bijna onbeperkte off-piste mogelijkheden.

Het skigebied Andermatt

Maar ook als u gewoon op een piste wilt skiën in Andermatt is dit een prachtig wintersportgebied. Het is niet enorm groot met de ruim 70 kilometer pistes. Maar wel interessant is dat er relatief veel moeilijke pistes zijn, zodat ook de ervaren wintersporter hier goed terecht kan en graag terug komt. Wat niet wegneemt dat er ook veel eenvoudige pistes zijn, evenals skischolen en oefenweides. Dus of u nu ervaren bent of beginner, in Andermatt kunt u prima terecht. Alleen of met z’n tweetjes, maar ook met uw gezin of een vriendengroep.

Overigens is het wintersportgebied Andermatt niet geheel aaneengesloten, het bestaat eigenlijk uit vier losse delen. Twee daarvan zijn direct uit het dorp Andermatt te bereiken. Voor de andere twee kunt de Matterhorn Gotthard baan nemen vanaf het station Andermatt. Los van de skipistes kunt u natuurlijk ook nog genieten van het meer spectaculaire werk bij de halfpipe en de funparks. En mocht u het juist wat rustiger aan willen doen en meer van langlaufen of wandelen houden, dan is dit Andermatt bij uitstek geschikt. Niet voor niets vindt u meer dan 150 kilometer langlauf loipen in de omgeving van uw wintersportchalet in Andermatt.

Het plaatsje Andermatt

Andermatt is een erg leuke plaats. Het heeft een lange historie en er zijn archeologische bewijzen dat het gebied al 4000 voor Christus door mensen werd bewoond. Omdat het dorp op een belangrijk knooppunt van wegen lag heeft het lang een belangrijke positie gehad. Na de Tweede Wereldoorlog raakte de destijds mondaine en luxueuze toeristenplaats een beetje in verval. Na de eeuwwisseling wordt er echter weer hard gewerkt aan het dorp en zijn er op een stijlvolle manier veel nieuwe faciliteiten bijgekomen.

Een wintersportchalet in Andermatt

Als u dit gebied net zo mooi vindt als wij, zult u er graag uw wintersport vakantie vieren. Het zal u uitstekend bevallen, niet in de laatste plaats vanwege de mooie overnachtingsmogelijkheden in het gebied. Een wintersportchalet in Andermatt is een echte aanrader. Het is een prachtige uitvalsbasis voor de heerlijke tochten die u in dit fraai wintersportgebied kunt maken.