Home » Spanje »

La Gomera: 5 vakantiewoningen & vakantiehuizen

Meer informatie over La Gomera Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: ES6910.3.1

Vakantiehuis Casa Rural Los Manantiales III ★★★

Spanje » La Gomera » Chipude

4 Personen / 2 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

vanaf EUR 467,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: ES6902.5.1

Vakantiehuis Casa Rural Ramon ★★★

Spanje » La Gomera » Agulo

4 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

vanaf EUR 642,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: ES6902.7.1

Vakantiehuis Casa Rural Las Avestruces ★★★

Spanje » La Gomera » Agulo

4 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

vanaf EUR 789,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: ES6910.1.1

Vakantiehuis Casa Rural Los Manantiales I ★★★

Spanje » La Gomera » Chipude

4 Personen / 2 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

vanaf EUR 467,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: ES6910.2.1

Vakantiehuis Casa Rural Los Manantiales II ★★★

Spanje » La Gomera » Chipude

6 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

vanaf EUR 555,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Terug naar boven

Vakantiehuis La Gomera

Op het nog kleinere El Hierro na is La Gomera het kleinste eiland van de Canarische Eilanden en het is dan ook minder bekend dan bijvoorbeeld Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife. Toch heeft het eilandje veel van de schoonheid en het klimaat dat de archipel als geheel zo karakteriseert. Hoewel het eiland vaak als dagexcursie vanuit Tenerife wordt bezocht, kan ook een vakantiehuis of appartement op La Gomera zelf het startpunt zijn van een fantastische vakantie.

Zon, zee en strand op La Gomera

La Gomera is nooit echt toeristisch geworden. Het leven is er nog redelijk traditioneel en de huidige bewoners zijn nog altijd grotendeels boeren. Toch kunt u, al is het kleinschalig, genieten van strand en zee. Het meest toeristische deel van La Gomera heet Valle Gran Rey en is een verzameling kleine badplaatsjes met zwarte, vulkanische zandstranden. Ook Playa de Santiago is interessant voor strandzoekers. Mocht u een vakantiehuis op La Gomera zoeken, is dit wellicht een leuke plek om neer te strijken. Check ook het aanbod voor kindvriendelijke vakantiehuizen op La Gomera als u met uw gezin op die authentieke eiland vakantie wilt vieren.

De natuur op La Gomera

De Canarische eilanden zijn veelal de toppen van grote vulkanen op de bodem van de Atlantische oceaan en zijn gevormd door hevige vulkaanactiviteit miljoenen jaren geleden. De vulkaanbodem, de vruchtbare lava en het klimaat met haar droge zuidkant van het eiland en het vochtige noorden, vormen de juiste basis voor fascinerend natuurschoon. De meest bijzondere plek op La Gomera is het Nationaal Park Garajonay. Hier vindt u één van de oudste natuurlijke bossen ter wereld met honderden verschillende soorten planten en bomen, waaronder laurierbomen, vetplanten, cactussen en verschillende soorten varens. Ook de faunaliefhebbers zullen zich vergapen in het park als ze de gekko’s, hagedissen en verschillende soorten (zang-)vogels ontdekken. Niet voor niets staat dit prachtige natuurgebied op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Na zo’n actieve dag in de natuur is het waarschijnlijk heerlijk om even uit te blazen in uw eigen zwembad. Gelukkig zijn er ook op dit eiland prima accommodaties te vinden voor de vakantieganger die een vakantiehuis met zwembad op La Gomera zoekt.

Activiteiten op La Gomera

Een echte aanrader zijn de 'whalewatch' boottochten die vanaf het westen van La Gomera worden georganiseerd. Tijdens zo’n tocht kunt u dolfijnen verwachten, maar echt bijzonder zijn natuurlijk de ontmoetingen met walvissen en potvissen. Zelf duiken is ook een optie. Mogelijk heeft u onder water ontmoetingen met murenen, papegaaivissen en kogelvissen. Ook worden rond het eiland wel hamerhaaien en mantaroggen gesignaleerd, maar een kans die daadwerkelijk tegen te komen tijdens het duiken is erg klein. Overigens is het ook leuk om een kijkje te nemen in de Ermita de San Sebastian uit 1450, het oudste kerkje op het eiland.

Last minute vakantiehuis of appartement op La Gomera

La Gomera is niet rechtstreeks te bereiken maar er gaan vluchten en boten vanaf de andere Canarische Eilanden zoals Tenerife. Mocht u nu direct zin hebben om hier vakantie te gaan vieren, check dan zeker het actuele aanbod van vakantiehuis last minutes op La Gomera. Het eiland zal u betoveren met zijn authentieke schoonheid en rust.