Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: CH6815.75.1

Appartement Appartamento Vista Lago Ceresio ★★★

Zwitserland » Ticino » Melide

2 Personen / 2 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

Excellent 2 beoordelingen
Grundsätzlich eine tolle, schöne Wohnung. Was noch fehlte: - Der Ventilator im Bad funktionierte nicht - Das Badezimmer ist noch nicht eingerichtet, fehlende Halter für WC Papier, kein Handtuch- Halter, fehlende Zahngläser, fehlende Ablage für Dusch- oder Schampooflaschen - Unbequemes xxx-Sofa und Tisch-Stühle - Keine Sonnenstoren auf dem Balkon Prettig, ruim appartement. Mooi uitzicht over het meer van Lugano. Centraal gelegen m.b.t het maken van excursies. Balkon aan drukke straat maar 's nachts is het rustig. In de omliggende plaatsen is het vinden van een parkeerplaats niet altijd eenvoudig. Vriendelijke, accurate sleutelhoudster. Wij hebben genoten.
Official classification of the Swiss Tourism Federation
vanaf EUR 590,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Melide zijn door 2 klanten beoordeeld met een 4.5 uit 5.