Vertel het door

Een selectie wintersport chalets in Elm:

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: CH7031.105.2

Appartement Val Signina ★★★

Zwitserland » Surselva » Laax

5 Personen / 2 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

Zeer goed 1 beoordeling
Lovely apartment in a fantastic location and the keyholder was friendly and easilt contactable. Unfortunately, Laxx is very expensive, especially the ski-school. The advertised free Wifi only worked for the first of our 4 day stay. We contacted the keyholder to report the issue and were assured that it would be sorted but it was not.
Official classification of the Swiss Tourism Federation
vanaf EUR 901,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: CH7017.610.1

Appartement Andrea ★★★★

Zwitserland » Surselva » Flims

6 Personen / 6 Kamers / 4 Slaapkamer(s)

Excellent 5 beoordelingen
Wir haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt. Sie war sehr gut eingerichtet und sauber. Direkt in der Natur. Für Kinder sehr geeignet. Direkter Anschluss an den Ortsbus. Sehr schöne, ruhig gelegene Wohnung mit viel Platz.Grossartiges Entrée...
Official classification of the Swiss Tourism Federation
vanaf EUR 920,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: CH7031.700.1

Appartement Peaks Place ★★★★

Zwitserland » Surselva » Laax

2 Personen / 2 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

Excellent 3 beoordelingen
Hat alles gepasst und wir würden wieder hingehen. Très bonnes prestations avec un accès au SPA durant toute la journée. Etablissement à proximité des nombreuses activités de la région. La prestation d'un hôtel 4 étoiles avec des appartements et équipements de grand standing
Official classification of the Swiss Tourism Federation
vanaf EUR 723,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie

Skivakantie Elm

Het dorpje Elm en het bijbehorende skigebied liggen op de oostelijke helling van de imposante Alpentop de Kärpf, met een hoogte van 2794 meter. Gelegen in Glarus in centraal Zwitserland is het goed bereikbaar via Zürich. Het dorp ligt achteraan in het Sernftal en bevindt zich op een hoogte van 977 meter. Het wordt omgeven door de al genoemde Kärp, maar ook door de Piz Sardona, Hausstock en Vorab. Het is een prachtig gebied voor uw komende wintersport en als u de kans heeft om met uw gezin of vrienden uw skivakantie in Elm door te brengen, bent u verzekerd van een bijzondere wintervakantie.

Wintersportmogelijkheden bij Elm

Het skigebied van Elm ligt op een hoogte die varieert van 1020 meter tot 2105 meter. Dankzij de oostelijke ligging is de kans op sneeuw goed. Het gebied is eigenlijk nog onontdekt door buitenlanders en trekt vooral Zwitserse wintersporters. Dat maakt een wintersport chalet in Elm erg aantrekkelijk als u van de rustige authentieke wintersportsfeer zonder toeters en bellen houdt. Het gebied is compact met 40 kilometer aan pistes en een werkelijk prachtige dalafdaling. De pistes zijn overwegend blauw en rood. Er is één zwarte piste naar Steinibach. In het gebied is ook een permanent slalom traject aangelegd om uw skills te oefenen.

Andere wintersportactiviteiten

Hoewel het gebied compact is, kunt u zich uiteraard ook buiten de pistes prima vermaken. Vanzelfsprekend kunt u er langlaufen, ook al zijn er niet heel veel loipes. Wel zijn er twee fraaie skiroutes. En heel leuk is het om een keer mee te doen aan het nachtrodelen, een belevenis op zich. En hoewel het gebied kleinschalig is, heeft het een leuk funpark zodat de freestylers aan de bak kunnen. Vanuit een wintersport chalet in Elm heeft u alle faciliteiten op korte afstand.

Het skidorp Elm

Elm is een echt authentiek dorpje met die typische Zwitserse uitstraling. Heel bijzonder is de zon die twee keer per jaar precies op de kerktoren van Elm schijnt, door een 16 meter grote gat in de Tschingelhörner rotsen. Het is een echt skidorp, niet in de laatste plaats door de beroemde bewoner, Vreni Schneider, drievoudig Olympisch kampioene op de winterspelen van Calgary en Lillehammer.

Kenmerkend voor het dorp Elm is het bijzonder mooie dorpscentrum rondom de kerk. U vindt er tal van monumentale huizen. Niet voor niets is het dorpsbeeld dankzij de houten 'Strick'-huizen onderscheiden met een prijs van de Raad van Europa en de Wakkerprijs. Wilt u een dagje niet de bergen in en houdt u van geschiedenis? Dan kunt u ook even naar het museum dat gewijd is aan de Russische generaal Suworow die in 1799 met zijn manschappen door dit gebied trok.

Uiteraard vindt u in Elm leuke restaurantjes, waar u na een dag skiën, snowboarden of langlaufen nog heerlijk kunt nagenieten boven een echt Zwitsers maal.

Wintersport chalet in Elm

Een wintersport chalet in de Glarner Alpen van Elm betekent een prachtige plek om uw skivakantie te organiseren. U kunt er heerlijk ontspannen en zowel de mooie wintersportfaciliteiten als de schoonheid van het verdere gebied maken het een zeer gewilde bestemming.