Vertel het door

Een selectie wintersport chalets in Arosa:

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: CH7064.200.4

Appartement Panoramablick ★★★

Zwitserland » Mittelbünden » Tschiertschen

4 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

Zeer goed 1 beoordeling
De woning was prachtig alleen lag hij erg afgelegen. Ook waren er geen spelletjes oid of films om te kijken. We hadden erg slecht weer, wat natuurlijk kan gebeuren en dan zit je er wel opgesloten. Weinig mogelijkheden tot vertier en hoewel het een prachtig huisje was, zijn we er om die reden toch eerder weg gegaan.
Official classification of the Swiss Tourism Federation
vanaf EUR 730,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: CH7078.6.1

Appartement PRIVÀ Alpine Lodge SUP3 ★★★★

Zwitserland » Mittelbünden » Lenzerheide

6 Personen / 4 Kamers / 3 Slaapkamer(s)

Excellent 1 beoordeling
Three generations went to Lenzerheide and stayed at the Priva complex. Everyone had a brilliant time - the apartment was perfect, the staff at the complex spoke English and were helpful and friendly. Underground car parking and on site restaurants and swimming pool were just what we needed. There is a free bus stopping just outside the complex to take us around the village and to the lifts, and we had a piste just behind our apartment, with piste bullies going past which delighted our 6 year old grandson. All in all a brilliant place to stay.
Official classification of the Swiss Tourism Federation
vanaf EUR 1.672,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: CH7078.8.1

Appartement PRIVÀ Alpine Lodge PENT4 ★★★★

Zwitserland » Mittelbünden » Lenzerheide

8 Personen / 5 Kamers / 4 Slaapkamer(s)

Official classification of the Swiss Tourism Federation
vanaf EUR 2.780,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie

Skivakantie Arosa

Arosa is een skigebied dat sinds een paar jaar samen met het gebied Lenzerheide het wintersportgebied Arosa-Lenzerheide vormt. Het ligt in Graubünden, het meest oostelijke kanton in Zwitserland. Arosa ligt op iets meer dan 900 kilometer vanaf Utrecht. Het Arosa skigebied ligt op een hoogte die varieert van 1750 meter tot 2653 meter. Hoogste top van het gezamenlijke wintersportgebied is de Rothorn op 2865 meter.

Wintersportmogelijkheden bij Arosa

Oorspronkelijk was – en dat is het eigenlijk nog steeds – Arosa een knus skigebied. Maar waar het voorheen geïsoleerd lag, is er nu een gondelverbinding met de Lenzerheide en kan men vanuit een wintersportchalet in Arosa ook eenvoudig oversteken naar dit grotere gebied. U heeft daardoor toegang tot een enorm wintersportgebied met maar liefst 225 kilometer aan pistes. De helft daarvan is eenvoudig. Daarnaast zijn er dan nog 87 kilometer rode pistes en 27 kilometer zwarte. Een gevarieerd gebied dus met voor ieder type wintersporter wat wils. Voor de beginners onder u is bijvoorbeeld het Tschuggengebied erg leuk. Ook een aanrader is de Plattenhorn, een bijzonder lange en brede afdeling van wel 10 kilometer.

Arosa is een heerlijk skigebied om met uw gezin naar toe te gaan. Voor de kleinere kinderen is het er heerlijk genieten in de sneeuw en er zijn meer dan voldoende lesmogelijkheden bij de skischolen van Arosa. Bovendien heeft u als ouders de zekerheid van een crèche, zodat u er ook even alleen tussenuit kan. Je kunt langs de randen van de brede pistes prettig plaatsnemen in een van de fijne bergrestaurantje, en de Tschuggenhütte is een begrip in het gebied.

Andere activiteiten in en om Arosa

Uiteraard kun je in dit gebied veel meer doen dan alleen met de ski’s of de snowboard naar de pistes. Voor de freeriders zijn er voldoende off-piste mogelijkheden en daarnaast kunnen de freestyle liefhebbers natuurlijk in de funparks terecht voor hun sprongen. Uiteraard is er een halfpipe aanwezig en ook een rodelbaan ontbreekt niet in dit gebied.

Het Arosa skigebied is ook een prachtige omgeving voor winterwandelaars en langlaufers. Voor deze laatste groep is 26 kilometer aan langlaufloipen aanwezig. Dus of u nu voor het spectaculaire werk gaat, of rustig langlaufend het gebied op u wilt laten inwerken, een wintersport chalet in Arosa is het perfecte startpunt.

Het skidorp Arosa

Het dorpje Arosa is echt het middelpunt van het gebied. Het is knus en intiem, maar biedt verder wel alle faciliteiten die nodig zijn. Erg leuk is centraal in het dorp de ijsbaan inclusief de muziek, koek en zopie. Alle pistes dalen af tot in het dorp en je kunt dus heerlijk op de piste blijven en op het eind van de dag rustig terugglijden naar het dorp. En ondanks dat het een sfeervol en intiem dorp is, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om toch een feestje te bouwen.

Een fraaie wintersportchalet in Arosa

In zo’n sfeervolle omgeving je wintersportvakantie doorbrengen, is voor veel mensen een wens. In Arosa is er gelukkig een mooi aanbod aan accommodaties en een wintersport chalet in dit leuke skiplaatsje is dan ook een echte aanrader.