Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: CZ4709.20.1

Vakantiehuis Sezimky ★★★

Tsjechië » Liberec en omgeving » Sezimky

12 Personen / 8 Kamers / 5 Slaapkamer(s)

Zeer goed 12 beoordelingen
Na het vriendelijke ontvangst het huis eens verdeeld onder de vakantiegangers. Toen zijn we tot de conclusie gekomen, dat het huis wel wat beter schoon gemaakt kan worden,voorraadkast een rommeltje, ruimte van het speelgoed en dergelijke een rommeltje. Wat achterstallig onderhoud,draaikiepramen gaan niet honderd.Wat klinken los e.d.. Dit zijn kleinigheden die we ons niet zo aantrekken maar als dit alles wat beter was geweest zou onze waardering zeer goed geweest zijn.Fijn huis, grote omheinde tuin,zwembadje,zit mogelijk buiten enz. Velmi vhodné pro větší skupinu s malými dětmi.
vanaf EUR 816,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Sezimky zijn door 12 klanten beoordeeld met een 4.1 uit 5.