Over ons

Het Interhome partnerprogramma verleent u toegang tot meer dan 34.000 wereldwijde vakantiewoningen in 31 landen. Ons portfolio is in 16 talen en verschillende valuta beschikbaar.

Vraag vandaag nog naar een account aan en verdien commissie voor elke gemaakte boeking.

 

Boekingsmogelijkheden

1. Link naar de website van Interhome
Wanneer u werkt met een reis gerelateerde website, is het linken naar onze website de snelste en eenvoudigste manier. U kan al dan niet kiezen voor het gebruik van ons Iframe, een banner, een op maat gemaakte zoek- en boek functie of een eenvoudige tekstlink.

Geschikt voor: Deze optie wordt meestal gebruikt door reisbureaus, kleinere websites of zakelijke partners.


2. Maak gebruik van onze website voor retailers
Maak direct boekingen: Log in op onze website en maak binnen enkele minuten een reservering. Het enige wat u nodig heeft om mee te beginnen is uw persoonlijke partnerID en wachtwoord.

Geschikt voor: Deze optie wordt meestal gebruikt door reisbureaus aangesloten bij de ANVR en SGR.


3. Gebruik onze XML-feeds en web services
Importeer onze product database in uw eigen database en maak live-boekingen via de Interhome webservice.

Geschikt voor: Deze optie wordt meestal gebruikt door grootschalige gespecialiseerde websites in de reissector.


4. GDS
Interhome vakantiewoningen kunnen via diverse GDS (Global Distribution Services) geboekt worden, Bijvoorbeeld: Sabre/Merlin, Amadeus en anderen. Neem contact op met uw lokale account manager voor een lijst van GDS in uw land. Bel 0031 – 70 41 41 040

Geschikt voor: Deze optie wordt meestal gebruikt door lokale reisbureaus.


5. Call Center
Onze klantenservice is 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar om partners en klanten te helpen en begeleiden met last-minute boekingen, speciale verzoeken of productgerelateerde vragen die u zou kunnen hebben.

Geschikt voor: Iedereen.

 

Hoe word ik een Interhome partner?

Vul hiervoor het registratieformulier in. Eenmaal geregistreerd, zal uw lokale account manager contact met u opnemen en u voorzien van een "PartnerID" en een wachtwoord. Dit geeft u toegang tot ons partner portaal voorzien van een link generator, inactieve banners, verkoopstatistieken en rapportages over uw commissievergoeding.