Over Interhome

Boek meer dan 45.000 vakantiewoningen en appartementen online

Ongeacht wat u zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 45.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 30 landen. Of het nu een wintersport chalet in Oostenrijk, een villa met zwembad in Spanje, een appartement of vakantiehuis is - U vindt de juiste accommodatie! De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Bovendien profiteert u van de kwaliteit van Interhome op basis van onze gestandaardiseerde en algemeen erkende Zwitserse sterrenclassificatie.
Vind uw ideale vakantiewoning

Ons callcenter staat 24 uur per dag voor u klaar

Interhome helpt u graag bij uw keuze voor de ideale vakantiewoning. Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Heeft u een vraag?
Neem direct contact met ons op

Persoonlijk advies en lokale service op uw vakantiebestemming

Een van de belangrijkste sterke punten van Interhome is dat wij altijd klaarstaan wanneer u ons nodig heeft. Interhome medewerkers, partners en sleutelhouders ontvangen gasten ter plaatse en bieden een goede service. Deze lokale aanwezigheid betekent dat gasten van Interhome advies kunnen krijgen over lokale toeristische activiteiten, bijvoorbeeld skipassen of pretparken.
Uw persoonlijke klantenservice ter plaatse

Sinds 1965 Zwitserse kwaliteit vakantiehuizen en appartementen

Interhome is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome Europa's grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. De moedermaatschappij HHD AG, gevestigd in Glattbrugg, Zürich, is 100% eigendom van Hotelplan Holding AG. Dit bedrijf is 100% eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland met het hoofdkantoor in Zürich. Onze Zwitserse kwaliteit verzekert u een goede vakantiebeleving.
Bekijk ons bedrijfsprofiel