Onze zomerboeken top 5 voor uw vakantie

Wij hebben vijf leuke zomerboeken voor een relaxte vakantie in een vakantiehuis uitgezocht. Geniet van uw zomerboek in een   vakantiehuis met zwembad op een comfortabele ligstoel of op het terras van een leuke vakantiewoning:

1. Dan Brown: Inferno (Luitingh)
De nieuwste titel van dé thrillerschrijver Dan Brown is de vierde in de reeks. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis komt in een wereld van samenzwering,die zijn oorsprong heeft in een van de donkerste meesterwerken in de literatuur kent: het Inferno van Dante Alighieri. Dit is een perfecte sensatie niet alleen voor een vakantie in Italië.

2. Karin Slaughter: Stille zonde (Bezige Bij)
Slaugther heeft weer een bijzonder spannende thriller geschreven, met veel vaart en actie.  Will Trent is bezig met een gevaarlijke drugsgerelateerde undercoveroperatie en Sara’s stiefzoon Jared raakt ernstig gewond bij een schietpartij in zijn eigen huis. Daarnaast raakt Sara ongewild betrokken bij Will’s undercoveropeatie. 
Bron: bewerkte recensie van Crimezone.nl

3. Santa Montefiore :Vuurtoren van Connemara (Boekerij)
Beleef romantiek aan de kust in Ierland. Ellen Trawtons gaat er na een streng geregisseerd leven door haar moeder vandoor, naar Connemara in Ierland. In Connemara leert Ellen familie kennen en ontdekt ze de waarheid over haar moeders verleden. Ze ontmoet er ook de charismatische Conor Macausland. Ellen wordt steeds nieuwsgieriger naar deze geheimzinnige Ier.
Bron: bewerkte recensie Leeuwarder Courant

4. Linda van Rijn: Viva Espana (Marmer)
Beleef een thriller aan de Spaanse kust. Anne werkt als een makelaar die in Spanje dure huizen verhuurt en verkoopt. Als ze de gehandicapte dochter van de eigenaar in een van de huizen zwaargewond aantreft, is haar rustige leven voorbij. De spanning wordt subtiel opgevoerd en soms heel realistisch beschreven. Durft u dit boek te lezen op het terras van uw vakantiehuis in Spanje?

5. Onno Kleyn: Reiskookboek Frankrijk (Van Dishoeck)
Maak heerlijke maaltijden in uw vakantiehuis en gebruik de beste Franse streek ingrediënten. 
Geniet van al die heerlijke Franse lekkernijen die we op de lokale markt en in de hypermarchés zien. Het Reiskookboek Frankrijk van Onno Kleyn is de must voor de Franse culinaire vakantieganger.