Winnaar van luxe verblijf in een villa in Frankrijk

Familie Thorenaar uit Nieuwerkerk a/d IJssel winnaar van luxe verblijf in een villa in Frankrijk

De Familie Thorenaar uit Nieuwerkerk a/d IJssel is de gelukkig winnaar van de prijsvraag die Interhome heeft uitgeschreven tijdens de laatste editie van de Vakantiebeurs. Bezoekers van de stand van Interhome, op het paviljoen van Atout France, konden gegevens achter laten en maakten daarmee kans op een verblijf in een 5* villa in de Provence.

De familie Thorenaar was blij verrast toen ze werden gebeld door Stijn Jansen, commercieel manager bij Interhome. ‘’We hadden onze gegevens achter gelaten omdat we op zoek waren naar een woning in Portugal dit najaar. We hadden onze kinderen en kleinkinderen deze vakantie al beloofd. Met deze prijs wordt het uitstapje naar Portugal even uitgesteld en combineren we het verblijf in Frankrijk met een paar dagen Euro Disney’’ aldus Jan Thorenaar.

Vakantiehuis ‘Mas des Bricolets’ in Roussillon is een van de mooiste en meest luxe villa’s uit het veelzijdige aanbod van Interhome in de Provence. Het is een oude monumentale Provençaalse herenboerderij uit de 18e eeuw en biedt plaats aan 14 personen. Dit huis is van alle gemakken voorzien en heeft een groot zwembad voor het hele gezelschap. Uiteraard is er Wifi aanwezig, iets wat in deze moderne tijden niet mag ontbreken.  De omgeving is prachtig en het dorpje Roussillon is zelfs uitgeroepen tot ‘het mooiste dorp van Frankrijk’ door de beroemde organisatie ‘Les Plus Beaux Villages de France’. Bekijk de villa hier.

Alle collega’s van Interhome wensen de familie Thorenaar een geweldige vakantie toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Stijn Jansen, commercieel manager
Tel: 070 - 41 41 040
E-mail: stijn.jansen@interhome.nl