Voordelen van een vakantiehuis!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke service ter plaatse

24/7 bereikbaar

+31 70 414 1000
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Trendrapport vakantiehuizen

Trendrapport vakantiehuizen

Trendrapport vakantiehuizen Winter 2013/2014

Oostenrijk blijft onverminderd populair, Spanje sterk in opkomst.

Oostenrijk is nog altijd de meest populaire bestemming in de winter onder Nederlanders getuige de resultaten uit het ‘Trendrapport Vakantiehuizen’ dat wordt uitgebracht door Interhome Vakantiehuizen. Tirol is daarbij veruit de favoriet. Interhome merkt nog altijd veel vraag naar vakantiehuizen in de populaire plaatsen Kirchberg, Mayrhofen en St. Anton.

Met name de accommodaties voor groepen vanaf 6 personen zijn sterk in opkomst. Maar liefst 38% van de Nederlanders boekt een woning voor 6 personen of meer. De zogeheten multigeneratie vakanties zijn in opkomst en dat is merkbaar. Kinderen, ouders en grootouders gaan samen op vakantie. Terwijl de kinderen skiles krijgen en de grootouders een wandeling maken kunnen de ouders lekker zelf op pad.

Ook groepen vrienden zoeken een vakantiewoning met meerdere slaapkamers en een centrale huiskamer. De vakantiewoning is dan het ideale centrale punt voor het hele gezelschap.

Opvallend is dat deze winter Spanje sterk in opkomst is. Door de vele lowcost airlines die vliegen naar o.a. de Canarische eilanden is er veel vraag naar vakantiehuizen in dit gebied. Voor deze regio is het in de winter laagseizoen en kan men voor weinig geld genieten van een luxe woning.

Het is daarnaast merkbaar dat Nederlanders steeds meer luxe verwachten op hun vakantie. Het aanbod van Interhome verschuift daarom steeds meer van 3* woningen naar 4* woningen. Ook de grotere woningen zijn in trek.

Bekijk het volledige trendrapport dat deze week wordt uitgebracht hier.

>> Persbericht Interhome Trendrapport Vakantiehuizen Winter 2013/2014
>> Volledige Trendrapport Vakantiehuizen Winter 2013/2014

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 45.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 30 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.