Sterke groei winterzon bij Interhome

Interhome staat in de wintermaanden vooral bekend om haar vele accommodaties in de Alpen landen. Afgelopen winter was er echter een verandering merkbaar die deze winterperiode door zet. Interhome ziet de boekingen naar de Canarische Eilanden in de herfstvakantie en de wintermaanden sterk groeien.

Door het slechte weer in de laatste weken van de zomervakantie is de vraag naar de Canarische Eilanden enorm toegenomen bij Interhome. Op dit moment is het eiland Tenerife het populairst, gevolgd door Gran Canaria.

Er wordt vooral geboekt op 3-sterren en 4-sterren accommodaties. Door de goede verbindingen per vliegtuig en de lage prijzen in de herfst en de winter is een vakantie op deze Spaanse eilanden extra betaalbaar.

Mauritius is de nieuwe vakantiebestemming in het aanbod van Interhome. De eerste boekingen zijn inmiddels gemaakt. Mauritius staat vooral bekend om zijn mooie stranden en koraalriffen en is dus ideaal voor zonaanbidders en duikliefhebbers.

Interhome heeft een aantal prachtige appartementen in het aanbod. Luxe appartementen, direct gelegen aan het strand, waar u optimaal kunt genieten van het uitzicht. Het eiland heeft niet alleen zon, zee en strand, maar ook heeft het volop kleine vissersdorpjes en een paar gezellige steden.

Veel mensen kiezen voor onze winterzonbestemmingen voor tijdens de koude wintermaanden. De prijs kwaliteit verhouding is in deze maanden zeer interessant.