24/7 bereikbaar

+31 70 4141 000
Mijn favorieten(0) Recent bezocht

Nieuwe commercieel manager

Nieuwe commercieel manager bij Interhome!

Interhome, dé specialist voor vakantiewoningen met 33.000 vakantiehuizen en appartementen in heel Europa, heeft Stijn Jansen per 1 november benoemd tot Commercieel Manager. Hij zal zich daarbij gaan richten op het onderhouden en uitbouwen van bestaande en nieuwe partnerships.

Stijn Jansen is afkomstig van Stena Line waar hij sinds mei 2006 jaar werkzaam was als Account Manager Travel & Manager Group Travel. ‘’Afscheid nemen van een mooie organisatie als Stena Line is niet een keuze die over een nacht ijs is gegaan. Maar na 7,5 jaar was het tijd om persoonlijk door te groeien en mijn grenzen te gaan verleggen. Die mogelijkheden zijn volop aanwezig bij Interhome. Interhome biedt een fantastische uitgangspositie met een uniek aanbod en ongekende service, en het is mijn uitdaging om de huidige positie in de markt verder te versterken”, aldus Jansen.

Thijs van Oss, Country Manager Benelux en UK bij Interhome: ‘’Met Stijn halen we een ervaren persoon binnen de organisatie met veel kennis van zaken en een uitgebreid netwerk in de reisbranche. Met hem kunnen we een belangrijke slag gaan maken bij onze verdere commerciële expansie.’’

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 40.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 32 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.