Nieuwe commercieel manager bij Interhome!

Interhome, dé specialist voor vakantiewoningen met 33.000 vakantiehuizen en appartementen in heel Europa, heeft Stijn Jansen per 1 november benoemd tot Commercieel Manager. Hij zal zich daarbij gaan richten op het onderhouden en uitbouwen van bestaande en nieuwe partnerships.

Stijn Jansen is afkomstig van Stena Line waar hij sinds mei 2006 jaar werkzaam was als Account Manager Travel & Manager Group Travel. ‘’Afscheid nemen van een mooie organisatie als Stena Line is niet een keuze die over een nacht ijs is gegaan. Maar na 7,5 jaar was het tijd om persoonlijk door te groeien en mijn grenzen te gaan verleggen. Die mogelijkheden zijn volop aanwezig bij Interhome. Interhome biedt een fantastische uitgangspositie met een uniek aanbod en ongekende service, en het is mijn uitdaging om de huidige positie in de markt verder te versterken”, aldus Jansen.

Thijs van Oss, Country Manager Benelux en UK bij Interhome: ‘’Met Stijn halen we een ervaren persoon binnen de organisatie met veel kennis van zaken en een uitgebreid netwerk in de reisbranche. Met hem kunnen we een belangrijke slag gaan maken bij onze verdere commerciële expansie.’’