Interhome en GetYourGuide kondigen nauwe samenwerking aan

Vakantiewoningverhuurspecialist Interhome biedt nu maar liefst zo'n 9000 tours, excursies en activiteiten aan over heel Europa. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met GetYourGuide, de grootste online aanbieder van tours, excursies en bezienswaardigheden ter wereld. Interhome-klanten kunnen met onmiddellijke ingang profiteren van de gemakkelijke boekingsmogelijkheden en exclusieve speciale tarieven.

GetYourGuideBerlijn doorkruisen op een Segway, Mallorca verkennen met een scooter of een bezoek brengen aan de Eiffeltoren zonder te moeten aanschuiven in een lange wachtrij: de Zwitserse aanbieder van vakantiehuurwoningen Interhome biedt nu ongeveer 9000 ervaringen en activiteiten aan doorheen Europa in samenwerking met touraanbieder GetYourGuide. Deze vrijetijdsaanbiedingen zijn geïntegreerd in de Interhome eShop. Na het boeken van hun vakantieaccommodatie, kunnen klanten een rechtstreekse link volgen naar GetYourGuide en profiteren van exclusieve kortingen. 

Interhome-CEO Simon Lehmann is verheugd over de samenwerking met GetYourGuide: "Interhome is de eerste vakantieverhuurpartner die samenwerkt met de momenteel meest innovatieve reisagent ter wereld. Dit een belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten."

GetYourGuide-CEO Johannes Reck is ook trots op de uitbreiding van het toerismenetwerk: "We hebben in Interhome een erg deskundige partner gevonden met een jarenlange ervaring in de markt. Als exclusieve partner kijken we ernaar uit om Interhome-klanten toegang te geven tot ons speciale Europese programma." 

Top-Interhome-bestemmingen met tours van GetYourGuide:

Rome Parijs Londen Barcelona Berlijn Amsterdam New York I Wenen Nice


Over... 

GetYourGuide (www.getyourguide.com) is 's werelds grootste platform voor het boeken van tours, bezienswaardigheden en excursies op uw vakantiebestemming, met meer dan 22.500 producten op meer dan 2170 bestemmingen over de hele wereld.  Het aanbod van GetYourGuide wordt gekenmerkt door z'n grote diversiteit, variërend van historische tours en rondleidingen over sportieve activiteiten en museumbezoeken tot shows en evenementen. GetYourGuide heeft vestigingen in Zürich, Berlijn en Las Vegas. 

Interhome AG is gespecialiseerd in de verhuur van meer dan 32.000 kwaliteitsvolle vakantieappartementen, vakantiewoningen en chalets in 31 landen wereldwijd.  In 2012 verwelkomde het bedrijf 535.000 vakantiegasten en tekende het een netto-opbrengst op van CHF 181 miljoen. Interhome heeft zijn hoofdkantoor in Glattbrugg/Zürich en is een 100% dochteronderneming van Hotelplan Holding. Hotelplan Holding is op zijn beurt een 100% dochteronderneming van Migros, de grootste retailsupermarktketen van Zwitserland, gebaseerd in Zürich.


Meer

Interhome :
Primus Communications GmbH
Patricia Mariani
Tel. +41 44 421 41 21
p.mariani@primcom.ch

GetYourGuide : 

Wilde & Partner Public Relations
Marion Krimmer / Veronika Kießwetter
Tel. +49 (0)89 17 91 90 0
info@wilde.de