Voordelen van een vakantiehuis!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke service ter plaatse

24/7 bereikbaar

+31 70 414 1000
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Onze iPad applicatie wint voor de tweede maal zilver!

Onze iPad applicatie wint voor de tweede maal zilver!

Onze iPad applicatie wint voor de tweede maal zilver!

De iPad applicatie van Interhome werd gisteren avond, met een tweede plaats, beloond in de categorie ''usability'' op de ''Best of Swiss web'' Awards. Dit is de tweede overwinning in minder dan een week tijd.

Gisterenavond werd, in Zurich, voor de 13de maal de felbegeerde ''Best of Swiss Web'' award uitgereikt. Ongeveer 130 internet- en mobiele projecten, waarvan de vakantie verhuur applicatie van Interhome, zijn geselecteerd geweest.

De innovatieve applicatie is bekroond geweest met een mooie tweede plaats in de categorie ''usability''. Het is de tweede maal in een week tijd dat deze applicatie een zilveren medaille wint. Eerder deze week won de applicatie voor de eerste maal zilver op de ''Internet World Award'' in München, in de categorie ''Best Mobile Shop''.

Interhome is het eerste bedrijf, gespecialiseerd in verhuur van vakantiewoningen, dat vorig jaar in december een iPad applicatie in het Duits, eveneens beschikbaar in het Frans en Engels, heeft gelanceerd. De belangrijkste doelstelling van deze applicatie is de klant te voorzien van informatie en deze inspiratie te geven door middel van onze verschillende voorgestelde locaties. De applicatie is ontwikkeld in samenwerking met Namics, de toonaangevende aanbieder van web services voor e-business en merkcommunicatie.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 45.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 30 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.