Onze iPad applicatie wint voor de tweede maal zilver!

De iPad applicatie van Interhome werd gisteren avond, met een tweede plaats, beloond in de categorie ''usability'' op de ''Best of Swiss web'' Awards. Dit is de tweede overwinning in minder dan een week tijd.

Gisterenavond werd, in Zurich, voor de 13de maal de felbegeerde ''Best of Swiss Web'' award uitgereikt. Ongeveer 130 internet- en mobiele projecten, waarvan de vakantie verhuur applicatie van Interhome, zijn geselecteerd geweest.

De innovatieve applicatie is bekroond geweest met een mooie tweede plaats in de categorie ''usability''. Het is de tweede maal in een week tijd dat deze applicatie een zilveren medaille wint. Eerder deze week won de applicatie voor de eerste maal zilver op de ''Internet World Award'' in München, in de categorie ''Best Mobile Shop''.

Interhome is het eerste bedrijf, gespecialiseerd in verhuur van vakantiewoningen, dat vorig jaar in december een iPad applicatie in het Duits, eveneens beschikbaar in het Frans en Engels, heeft gelanceerd. De belangrijkste doelstelling van deze applicatie is de klant te voorzien van informatie en deze inspiratie te geven door middel van onze verschillende voorgestelde locaties. De applicatie is ontwikkeld in samenwerking met Namics, de toonaangevende aanbieder van web services voor e-business en merkcommunicatie.

Probeer onze iPad app uit!