Voordelen van een vakantiehuis!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke service ter plaatse

24/7 bereikbaar

+31 70 414 1000
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Interhome verlaagt haar prijzen voor alle vakantiewoningen in Zwitserland

Interhome verlaagt haar prijzen voor alle vakantiewoningen in Zwitserland

Interhome verlaagt haar prijzen voor alle vakantiewoningen in Zwitserland.

Interhome, Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen, heeft door haar Zwitserse herkomst van origine een groot aanbod in Zwitserland. De prijzen voor het complete aanbod in Zwitserland zijn met ingang van heden fors naar beneden bijgesteld.
Deze prijsverlaging volgt op het recente besluit van de Zwitserse Nationale Bank om de koppeling van de waarde tussen de Zwitserse Frank en de Euro los te laten.

De beslissing van de Zwitserse Nationale Bank die in januari van dit jaar werd genomen heeft ervoor gezorgd dat de prijzen in Zwitserland met gemiddeld 17% zijn gestegen voor toeristen uit de Euro zone. Dit heeft in de Zwitserse toeristische sector geleid tot een daling van het aantal last-minute boekingen. De vooruitzichten voor de zomerperiode zijn zorgwekkend. De boekingen van toeristen uit de Euro zone staan op een min van 25%.

In nauwe samenwerking met haar huiseigenaren, verlaagt Interhome haar prijzen op alle vakantiehuizen, appartementen en chalets in Zwitserland. De prijsverlaging komt gemiddeld uit op 20%. Omdat de zomerperiode in Zwitserland niet wordt gezien als hoogseizoen en de prijzen in juli en augustus daarom toch al relatief laag zijn blijft Zwitserland voor de liefhebber van bergen en natuur op deze manier toch een aantrekkelijke vakantiebestemming.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 45.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 30 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.