Interhome verlaagt haar prijzen voor alle vakantiewoningen in Zwitserland.

Interhome, Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen, heeft door haar Zwitserse herkomst van origine een groot aanbod in Zwitserland. De prijzen voor het complete aanbod in Zwitserland zijn met ingang van heden fors naar beneden bijgesteld.
Deze prijsverlaging volgt op het recente besluit van de Zwitserse Nationale Bank om de koppeling van de waarde tussen de Zwitserse Frank en de Euro los te laten.

De beslissing van de Zwitserse Nationale Bank die in januari van dit jaar werd genomen heeft ervoor gezorgd dat de prijzen in Zwitserland met gemiddeld 17% zijn gestegen voor toeristen uit de Euro zone. Dit heeft in de Zwitserse toeristische sector geleid tot een daling van het aantal last-minute boekingen. De vooruitzichten voor de zomerperiode zijn zorgwekkend. De boekingen van toeristen uit de Euro zone staan op een min van 25%.

In nauwe samenwerking met haar huiseigenaren, verlaagt Interhome haar prijzen op alle vakantiehuizen, appartementen en chalets in Zwitserland. De prijsverlaging komt gemiddeld uit op 20%. Omdat de zomerperiode in Zwitserland niet wordt gezien als hoogseizoen en de prijzen in juli en augustus daarom toch al relatief laag zijn blijft Zwitserland voor de liefhebber van bergen en natuur op deze manier toch een aantrekkelijke vakantiebestemming.