24/7 bereikbaar

+31 70 414 1000
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Interhome doneert aan Serious Request

Interhome doneert aan Serious Request

Interhome doneert EUR 16.910 an Serious Request

De afgelopen weken heeft Interhome een groot aantal van haar vakantiehuizen geveild voor Serious Request 2014. Sinds de opening van de veiling op 8 december is er maar liefst € 16.910 geboden op diverse huizen. Van stadsappartementen in Wenen of Barcelona tot aan sfeervolle wintersportchalets in Zwitserland en vakantiehuizen met zwembad aan de Spaanse Costa’s, overal is flink op geboden.

‘Het team van Interhome zet zich dagelijks in om mensen een zo mooi mogelijke vakantie te bezorgen, maar we realiseren ons heel goed dat er in andere delen van de wereld hele andere dingen spelen. Serious Request maakt ons er bewust van dat het noodzakelijk is dat wij ons in Nederland inzetten voor het goede doel’ zegt Stijn Jansen, commercieel manager Interhome. ‘Samen met onze huiseigenaren hebben we deze actie aangegrepen om geld in te zamelen voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.’

>> Persbericht Interhome doneert aan Serious Request

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met bijna 50.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 31 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.