Interhome veilt huizen voor Serious Request

Vakantiehuizenaanbieder Interhome stelt maar liefst 37 van haar accommodaties ter beschikking voor de veiling van Serious Request. Dit jaar gaat de opbrengst naar het goede doel ‘Hands of our girls’: Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

‘Interhome heeft de afgelopen 50 jaar een zeer sterke band opgebouwd met haar huiseigenaren en samen met deze huiseigenaren stellen wij een aantal van onze accommodaties beschikbaar voor Serious Request’ zegt Stijn Jansen, commercieel manager Interhome. ‘De aangeboden accommodaties variëren van luxe skichalets in Tirol of Wallis tot vakantiehuizen met privé zwembad aan de Costa Brava of een chique appartement in Barcelona. Ook vind je vakantiehuizen in minder bekende bestemmingen als Zweden of België op de veiling terug.’

Hoewel de uitzendingen vanuit het Glazen huis in Haarlem nog niet van start zijn gegaan is de veiling al wel geopend. Vanaf 9 december kan er via https://veiling.3fm.nl dagelijks geboden worden op al deze huizen. Elke paar dagen wordt er een nieuw huis geveild.

‘Op deze manier kan je zelf al vanaf € 1 een prachtig vakantiehuis boeken en steun je direct het goede doel. Jouw boekingsbedrag wordt volledig over gemaakt aan Serious Request. Maar liever gaan we natuurlijk voor veel hogere bedragen’, aldus Stijn Jansen.

De actie is al begonnen en duurt nog de hele maand december. Ga dus snel naar https://veiling.3fm.nl en boek jouw vakantiehuis. Uiteraard mag je als hoogste bieder dit huis ook aanbieden aan een ander of kan het zakelijk worden ingezet als incentive voor relaties of klanten.

>> Persbericht Interhome veilt huizen voor Serious Request