24/7 bereikbaar

+31 70 4141 000
Mijn favorieten(0) Recent bezocht

Interhome veilt huizen voor Serieus Request

Interhome veilt huizen voor Serious Request

Vakantiehuizenaanbieder Interhome stelt maar liefst 37 van haar accommodaties ter beschikking voor de veiling van Serious Request. Dit jaar gaat de opbrengst naar het goede doel ‘Hands of our girls’: Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

‘Interhome heeft de afgelopen 50 jaar een zeer sterke band opgebouwd met haar huiseigenaren en samen met deze huiseigenaren stellen wij een aantal van onze accommodaties beschikbaar voor Serious Request’ zegt Stijn Jansen, commercieel manager Interhome. ‘De aangeboden accommodaties variëren van luxe skichalets in Tirol of Wallis tot vakantiehuizen met privé zwembad aan de Costa Brava of een chique appartement in Barcelona. Ook vind je vakantiehuizen in minder bekende bestemmingen als Zweden of België op de veiling terug.’

Hoewel de uitzendingen vanuit het Glazen huis in Haarlem nog niet van start zijn gegaan is de veiling al wel geopend. Vanaf 9 december kan er via https://veiling.3fm.nl dagelijks geboden worden op al deze huizen. Elke paar dagen wordt er een nieuw huis geveild.

‘Op deze manier kan je zelf al vanaf € 1 een prachtig vakantiehuis boeken en steun je direct het goede doel. Jouw boekingsbedrag wordt volledig over gemaakt aan Serious Request. Maar liever gaan we natuurlijk voor veel hogere bedragen’, aldus Stijn Jansen.

De actie is al begonnen en duurt nog de hele maand december. Ga dus snel naar https://veiling.3fm.nl en boek jouw vakantiehuis. Uiteraard mag je als hoogste bieder dit huis ook aanbieden aan een ander of kan het zakelijk worden ingezet als incentive voor relaties of klanten.

>> Persbericht Interhome veilt huizen voor Serious Request

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 40.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 32 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.