Interhome benoemt Thijs van Oss tot Country Manager

Interhome, dé specialist voor vakantiewoningen met 33.000 vakantiehuizen en appartementen in heel Europa, heeft Thijs van Oss per 1 juli benoemd tot Country Manager voor België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Van Oss draagt voortaan de verantwoordelijkheid voor de kantoren in Diegem (BE), Rijswijk (NL) en Londen (UK).

Met de aanstelling benoemt Interhome uit de eigen gelederen. Van Oss was reeds sinds 2009 commercieel verantwoordelijk voor België en sinds 2012 voor de gehele Benelux. De geboren Nederlander is naast zijn thuismarkt goed bekend met de Belgische en Engelse markt, dankzij uitgebreide werkervaring in beide landen. Zijn standplaats blijft onveranderd Diegem in België, met frequente aanwezigheid op de andere locaties.

Van Oss begint vol enthousiasme aan zijn nieuwe uitdaging: “Na 4,5 jaar ken ik de Interhome organisatie door en door en ik beschouw het als een enorm voorrecht om onze collega’s in 3 landen te mogen leiden. Interhome heeft een fantastische uitgangspositie met een uniek aanbod en ongekende service, en ik ben er dan ook van overtuigd dat we daarmee onze positie in deze markten nog verder zullen versterken.”

De benoeming bevestigt de keuze van het Interhome management voor verdere commerciële expansie. Dankzij een goede balans tussen verkoop via reisagenten en online partners enerzijds en rechtstreekse verkoop anderzijds, wordt de consument optimaal bediend.