24/7 bereikbaar

+31 70 414 1000
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Interhome benoemt Thijs van Oss tot Country Manager

Interhome benoemt Thijs van Oss tot Country Manager

Interhome benoemt Thijs van Oss tot Country Manager

Interhome, dé specialist voor vakantiewoningen met 33.000 vakantiehuizen en appartementen in heel Europa, heeft Thijs van Oss per 1 juli benoemd tot Country Manager voor België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Van Oss draagt voortaan de verantwoordelijkheid voor de kantoren in Diegem (BE), Rijswijk (NL) en Londen (UK).

Met de aanstelling benoemt Interhome uit de eigen gelederen. Van Oss was reeds sinds 2009 commercieel verantwoordelijk voor België en sinds 2012 voor de gehele Benelux. De geboren Nederlander is naast zijn thuismarkt goed bekend met de Belgische en Engelse markt, dankzij uitgebreide werkervaring in beide landen. Zijn standplaats blijft onveranderd Diegem in België, met frequente aanwezigheid op de andere locaties.

Van Oss begint vol enthousiasme aan zijn nieuwe uitdaging: “Na 4,5 jaar ken ik de Interhome organisatie door en door en ik beschouw het als een enorm voorrecht om onze collega’s in 3 landen te mogen leiden. Interhome heeft een fantastische uitgangspositie met een uniek aanbod en ongekende service, en ik ben er dan ook van overtuigd dat we daarmee onze positie in deze markten nog verder zullen versterken.”

De benoeming bevestigt de keuze van het Interhome management voor verdere commerciële expansie. Dankzij een goede balans tussen verkoop via reisagenten en online partners enerzijds en rechtstreekse verkoop anderzijds, wordt de consument optimaal bediend.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met bijna 50.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 31 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 50 personen. Interhome is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een citytrip of een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden heeft. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.