Interhome groeit in Scandinavië: kies nu uit 10.000 vakantiehuizen!

Interhome is met de Scandinavische specialist DanCenter in zee gegaan. Dankzij deze overeenkomst biedt Interhome nu 10.000 woningen in Noorwegen en Zweden, terwijl het haar productportfolio in Denemarken ook uitbreidt.

Dankzij de samenwerking met DanCenter, zal Interhome voor het eerst vakantiewoningen in Noorwegen en Zweden aanbieden. Ook groeit het aanbod in Denemarken aanzienlijk. Het portfolio van DanCenter bevat circa 10.000 woningen (inclusief Danland vakantieparken) in 3 Scandinavische landen en Duitsland, die vanaf nu ook te boeken zijn bij Interhome. DanCenter biedt nu ook het volledige aanbod van meer dan 32.000 woningen van Interhome aan.

Thomas Kirchhofer, hoofd inkoop van interhome zei: "Deze samenwerking betekent voor ons een win-win situatie. Aan de ene kant kan Interhome een nog aantrekkelijkere keuze aan vakantieaccommodaties (inclusief woonboten en design huizen) voor gezinnen aanbieden. Aan de andere kant zijn we in staat om onze internationale distributie te verbeteren dankzij een sterke Scandinavische partner.

DanCenter CEO Steen Seitner noemt Interhome een "uitstekende partner wiens bedrijfsfilosofie vergelijkbaar is met die van DanCenter.". Beide bedrijven bieden dezelfde hoge kwaliteitsmaatstaven aan voor haar aanbod van vakantiewoningen en voor serviceverlening naar de klant.

DanCenter is al meer dan 55 jaar actief in de professionele vakantieverhuur. Het aanbod bestaat uit ruim 10.000 vakantiehuizen in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Duitsland.