Verzekeringen

Wij zijn ervan overtuigd dat u altijd goede herinneringen moet overhouden aan uw vakantie. Daarom bieden wij bij iedere boeking u een gratis ERV annuleringsverzekering aan. Wij adviseren u tevens om een optionele reisverzekering van ERV reisverzekering af te sluiten.

Uw dekking voor uw reis: ERV annuleringsverzekering

Bij iedere boeking van Interhome is een gratis ERV annuleringsverzekering inbegrepen. Het eigen risico per schadegeval bedraagt 20% van de vergoedbare schade. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV annuleringsverzekering

Uw dekking tijdens uw reis: ERV reisverzekering

Haal het beste uit uw reisverzekering

  • Vergoeding van niet gebruikte reisdiensten en extra kosten terugreis indien geannuleerd
  • Vergoeding voor medische zorg wereldwijd
  • Vergoeding voor opsporings-, reddings- en revalidatiekosten
  • Organisatie en vergoeding van ambulance en transport van bagage
  • Bagage verzekering 

Wij raden aan dat u de ERV reisverzekering af te sluiten, zodat u profiteert van de 2e extra dekking en diensten. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV reisverzekering.

Boeking

De ERV annuleringsverzekering zit al verwerkt in de boekingsprijs. De ERV reisverzekering kan worden toegevoegd aan uw boeking tijdens het boekingsproces. Als u uw vakantiehuis of appartement al heeft geboekt, dan kunt u vervolgens uw ERV reisverzekering boeken tot de dag van aankomst door te bellen naar ons callcenter op 070 4141 000.

Claim documenten

Bij verlies kan er een claim worden gemaakt door het invullen van een van de volgende relevante formulieren: