Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: FR2305.100.1

Vakantiehuis Langevine ★★

Frankrijk » Vendée-Pays de la Loire » Thorigné d'Anjou

15 Personen / 10 Kamers / 7 Slaapkamer(s)

Zeer goed 6 beoordelingen
Bonjour, pour un week-end de 3 jours, nous avons mis 2 jours à atteindre 18°. A notre arrivée, il faisait 11° dans la maison. Le chauffage était en supplément, cela était bien indiqué dans le contrat mais le tarif demandé sur place ne correspondait pas car c'était en m3 car du gaz et non en kwatt/H comme indiqué sur le contrat We hebben met 3 gezinnen genoten van de tuin en het zwembad. Het is er zo ruim dat zelfs als je met meerdere gezinnen bent iedereen toch zijn privacy heeft. Het huis is gebouwd in de 19de eeuw en is echt authentiek. De keuken is voorzien van alles maar enig minpunt is dat het niet zo netjes was. Ondanks dat zouden we zeker terugkeren naar dit huis, maar dan wel begin juli voor de kersen in de tuin #
vanaf EUR 931,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Thorigné d'Anjou zijn door 6 klanten beoordeeld met een 4.2 uit 5.