Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: FR4175.111.1
28%

Vakantiehuis Tres Peuch ★★★

Frankrijk » Limousin » Argentat

6 Personen / 4 Kamers / 3 Slaapkamer(s)

Zeer goed 5 beoordelingen
Yo Recomendaría los siguientes ajustes: La piscina no tenía limpio el fondo, desde el primer día. Instalaría la sombrilla cercana (fija en el suelo) junto a la mesa de fuera, para poder comer con sombra. Pondría toalleros o perchas en los baños (no hay nada para dejar las toallas). Instalaría otro tipo de iluminación en el salón-comedor, más cálida (lámparas de pie/mesa), que permitieran ver bien mientras se cena. Prachtige locatie in een rustige omgeving. We hebben veelvuldig gebruik gemaakt van het prachtige en goed onderhouden zwembad. De ontvangst was vriendelijk, huis en zwembad schoon. Een kleine opmerking, de bedden hadden wel iets groter mogen zijn in lengte. Voor de hoogte van de huursom, zou beschikbaarheid van WIFI standaard moeten zijn. Totale beoordeling: Een aanrader !!
vanaf vanaf EUR 605,00 bespaar 28% EUR 436,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Argentat zijn door 5 klanten beoordeeld met een 3.6 uit 5.