Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: FR4250.101.1

Vakantiehuis Maison Les Oies ★★

Frankrijk » Auvergne » Blot-l'Eglise

6 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

Zeer goed 4 beoordelingen
Het huisje is gelegen in een zeer rustig dorpje op een kleine vijftig kilometer van Vichy. Op amper twaalf kilometer is een vulkaanmeer waar je als triatleet lustig kan trainen. Het huisje heeft alle moderne comfort. Wel maar geschikt voor vier personen volgens ons. Leuk huisje erg netjes en schoon staat een groot hek om het huis heen waardoor kinderen niet zomaar de weg op kunnen rennen doordat ze het hek nog niet zolang geleden hadden geplaats was er geen gras dat was het enige jammere aan het huisje verder was het echt heel netjes
vanaf EUR 408,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Blot-l'Eglise zijn door 4 klanten beoordeeld met een 4.2 uit 5.