Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: DE9495.100.1

Appartement Kunstmühle ★★★★

Duitsland » Thüringer Woud » Kleinhettstedt

6 Personen / 4 Kamers / 3 Slaapkamer(s)

Excellent 14 beoordelingen
Geweldig mooie woning in de eerste etage van de "Pepermolen". Mogelijkheden tot bezoek en uitleg van het complete gebouw, een voormalige meelmolen. De techniek van deze installatie gaat over vier etages! Op het terrein van de Kunstmühle bevindt zich ook een prima restaurant en daarboven een gelegenheid voor het nuttigen van "Kaffee mit Kuchen" tevens een verkooppunt van alles wat je met Deco kunt voorstellen. En RUST! Vanuit Kleinhettstedt ben je zo in Erfurt, Weimar en Jena. Spannend was ook of de Internetverbinding het bleef doen. Eigenlijk moet je in deze woning alle technische apparatuur afsluiten en genieten van de natuur! Historisches Ambiente. Nette Führung durch die alte(n) Mühle(n). Gastgeber halten sich im Hintergrund, sind aber da wenn Bedarf besteht. Mit einem Auto sind viele Sehenswürdigkeiten mit einem Tagesausflug zu erreichen
vanaf EUR 587,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Kleinhettstedt zijn door 14 klanten beoordeeld met een 4.9 uit 5.