Home » Duitsland »

Sauerland: 2 vakantiewoningen & vakantiehuizen

Meer informatie over Sauerland Sorteren naar wens

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: DE5870.100.1

Appartement Haus Keller ★★

Duitsland » Sauerland » Hemer

2 Personen / 1 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

Zeer goed 13 beoordelingen
Mit Unterbringung und Ausstattung sehr zufrieden, himmlische Ruhe, sehr erholsam, für Menschen mit Behinderung nicht zu empfehlen, da nicht barrierefrei. Alleen badkamer was moeilijk te bereiken voor oudere mensen die slecht ter been zijn.
vanaf EUR 231,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Accommodatienummer: DE5790.607.1

Vakantiehuis An der Bieke (BRL100)

Duitsland » Sauerland » Brilon

4 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

vanaf EUR 813,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Verwijderen Opslaan / Vergelijken

Bekijk de locatie
Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen in Sauerland zijn door 13 klanten beoordeeld met een 4.2 uit 5.
Terug naar boven

Vakantiehuis in het Sauerland

Een uur of twee rijden over de grens vindt u het fraaie Sauerland. Dit gebied ligt in twee Duitse deelstaten, Noordrijn-Westfalen en Hessen en heeft een mooi afwisselend landschap. Een groot deel van Sauerland is bedekt met bergtoppen tot boven de 800 meter en al even mooie dalen. Een prachtige vakantiebestemming en dus is het een uitstekend idee om aan een vakantiehuis in het Sauerland te denken.

Een actieve vakantie in de natuur van het Sauerland

In het Sauerlandse middengebergte met de prachtige dalen kunt u heerlijk van de natuur genieten. In de dalen kunt u ook heerlijk ontspannen aan het water. Er zijn niet alleen beekjes en rivieren maar ook stuwmeren waar veel watersportmogelijkheden zijn. En in de bossen kunt u natuurlijk ook uitstekend terecht. Voor fietsers en wandelaars is er enorm veel keus en de paden en wegen zijn uitstekend gemarkeerd.

Ga ook zeker een keer kijken in Attahöhle, in de omgeving van de Biggesee. In het ondergrondse grottenstelsel daar ziet u de verschillende steenlagen, meterlange stalagmieten en andere zichtbare bewijzen van de miljoenen jaren waarin het landschap zich heeft gevormd. U kunt er een rondleiding krijgen. Een erg leuke attractie vanuit uw vakantiehuis in het Sauerland.

Sportieve vakantie en wintersport in het Sauerland

Naast actieve wandelingen en fietstochten in de prachtige lente-, zomer- en herfstmaanden, kunt u ook in de winter uitstekend terecht voor een actieve vakantie. Het gebied rond Winterberg is een actief wintersportgebied, waar u onder andere een springschans en bobsleebaan kunt vinden. Behalve Winterberg heeft het Sauerland nog meer wintersportplaatsen en ook in de winter is een vakantiehuisje in het Sauerland dus een hele leuke optie

Cultureel genieten in het Sauerland

Naast het fraaie natuurschoon van het Sauerland, is er ook voldoende te zien en beleven. Sauerland heeft een industrieel verleden dat u bijvoorbeeld terugziet in de oude mijnen, waar in vroeger tijden allerhande metalen werden gewonnen. Gelukkig is nog een aantal van de mijnschachten die niet meer in gebruik zijn, nog wel open voor publiek. Ramsbeck is bijvoorbeeld bijzonder omdat u met een authentieke trolley zo’n anderhalve kilometer het gangenstelsel in wordt gereden. Ook de Märkisch Museum Railway is interessant, waar u naast een hoop spoorgeschiedenis in de zomermaanden een ritje met de Sauerländer Kleinbahn kunt maken. Breng ook een bezoekje aan Arnsberg, waar u de traditionele architectuur van de streek kunt bewonderen. Onder andere met de houtgesneden gevelversieringen aan de Alter Markt, maar bekijk zeker ook het Rathaus, de Maximilianbrunnen en de Stadskapelle.

Ook kinderen genieten met een vakantiehuisje in het Sauerland

Kinderen zullen graag naar het Panorama-park in de buurt van Rothaarsteig gaan, met z’n achtbanen, waterpret en kinderboerderij. Het is allemaal goed te bereiken vanuit uw vakantiehuis in het Sauerland.

Natuur, ontspanning, geschiedenis en cultuur. Niet ver van de Duitse grens in het Sauerland vindt u het allemaal. Vanuit uw vakantiehuisje in het Sauerland heeft u een prachtige vakantie. Voor u, uw gezin of vriendengroep is er altijd een mooie vakantiewoning die helemaal past bij uw persoonlijke wensen.